Breaking News
14 Αυγούστου 2019

 

Από τις 15 μέχρι τις 22 Αυγούστου οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι, ανάμεσα τους και εννιά Έλληνες, θα αγωνιστούν στον καθιερωμένο αγώνα test event στον θαλάσσιο στίβο της Ενοσίμα.



Ο καθιερωμένος αγώνας test event για την ιστιοπλοΐα, ο οποίος πάντα διεξάγεται ένα χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα διεξαχθεί φέτος στην Ενοσίμα το διάστημα 15 με 22 Αυγούστου.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί με 9 ιστιοπλόους σε έξι κατηγορίες από τις οποίες στις πέντε (εκτός των RSX γυναικών) έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Οι αθλητές και αθλήτριές μας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον θαλάσσιο στίβο που θα γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θα τεστάρουν, στο μέτρο του δυνατού, τις καιρικές συνθήκες.

powered by Rubicon Project
Συγκεκριμένα στον αγώνα test event θα αγωνιστούν οι εξής ιστιοπλόοι:

470 ανδρών Παναγιώτης Μάντης - Παύλος Καγιαλής

470 γυναικών Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου

ΦΙΝΝ Γιάννης Μιτάκης

ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ Βασιλεία Καραχάλιου, Αθανασία Φακίδη

RSX ανδρών Βύρωνας Κοκκαλάνης

RSX γυναικών Κατερίνα Δίβαρη

sport24.gr/

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics