Breaking News
14 Σεπτεμβρίου 2019

Εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα του ΟΦΗ στην εφετινή διοργάνωση της Super League, αφού συνέχισε με νίκη και την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού την 2η ημέρα στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στην πρεμιέρα, οι Κρητικοί φιλοξένησαν τον Παναιτωλικό, τον οποίο νίκησαν στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 3-1 κι έφτασαν τους 7 βαθμούς. Η ομάδα του Αγρινίου που αγωνιζόταν από το 29΄ με δέκα παίκτες, αφού ο Μιμίτο είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον Κοροβέση, γνώρισε την τρίτη συνεχή ήττα της και παραμένει στην προτελευταία θέση της κατάταξης. 

Ο αγώνας στο πρώτο μέρος δεν είχε να επιδείξει σπουδαία πράγματα, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και παρέσυραν και τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να δούμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Στην καθολική υπεροχή του ΟΦΗ έπαιξε σημαντικό ρόλο το γεγονός ότι αποβλήθηκε στο μισάωρο ο Μιμίτο, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο. Έτσι στην επανάληψη οι Κρητικοί ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να προηγηθούν αρχικά με τον Τσιλιανίδη στο 55', ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μάνος έκανε το 2-0.

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε με γκολ του Μοράρ στο 69' βάζοντας την ομάδα του ξανά στο παιχνίδι, όμως η αγωνία για την ομάδα του Ηρακλείου κράτησε μόλις λίγα λεπτά, αφού ο Τσιλιανίδης στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε με 10 παίκτες από το 29ο λεπτό, αφού αποβλήθηκε ο Μιμίτο.

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου, Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (34’ Μπράουν), Νέιρα, Μεγιάδο, Σεμέδο, Ναμπί (81’ Σακόρ), Τσιλιανίδης, Μάνος (88’ Φιγκεϊρέδο).

Παναιτωλικός (4-2-3-1): Κνετ (79’ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαλής, Γιοβάνοβιτς, Λουτσιάνο, Λουσέρο, Ντάλσιο, Ντίαζ, Ντουάρτε (61’ Μοράρ), Μιμίτο, Μπαϊροβιτς (46’ Αριγίμπι).

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics