Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2019

Σύσκεψη στην οποία θα συζητηθεί η εφαρμογή του VAR στο πρωτάθλημα της Super League 1 συγκάλεσε για την προσεχλή Πέμπτη (19/9), ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευέρης Αυγενάκης.

Εκπρόσωποι της FIFA, UEFA, ΕΠΟ/ΚΕΔ, αλλά και των 14 ΠΑΕ που αγωνίζονται στο κορυφαίο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μας θα παρευρεθούν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού προκειμένου να συζητήσουν για το VAR. Η ενημέρωση της ΓΓΑ αναφέρει: «Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τις διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές και με τη σύμφωνη γνώμη ΕΠΟ και Super League 1, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συγκαλεί σύσκεψη στη ΓΓΑ, για την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019 στις 11:00, με θέμα: «Εφαρμογή του συστήματος VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA, των ΕΠΟ/ΚΕΔ, της συμβαλλόμενης εταιρίας εγκατάστασης και λειτουργίας του VAR στην Ελλάδα, των 14 ΠΑΕ της Super League 1 καθώς και ο πρόεδρός της, της ΔΕΑΒ, της NOVA, της ΕΡΤ και του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics