Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2019

Οριστικά χωρίς τους τραυματίες Ναμπί και Φερέιρα θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο Σαββατιάτικο ματς του Βόλου.


Στον αντίποδα, οι Κοροβέσης και Μαρινάκης προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Σίμου.
Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι: Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέντο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Σουρνάκης.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φερέιρα, Ναμπί, Γουόλι αλλά και οι Μπολάκης, Ντίνας, Μίγγος, Περδίκης.
Η αποστολή θα "πετάξει" στις 8:15 το πρωί της Παρασκευής (20/9) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί θα μεταβεί οδικώς στον Βόλο. Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ μετά το τέλος του αγώνα (Σάββατο 21/9, 17:15), η ομάδα θα μεταβεί ξανά στη Θεσσαλονίκη όπου και θα διανυκτερεύσει. Η επιστροφή στο Ηράκλειο θα γίνει στις 6:35 το πρωί της Κυριακής (22/9).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics