Breaking News
08 Νοεμβρίου 2019

Την δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια, επικρατώντας με 1-0 των Χανίων.

Η ομάδα των Χανιών μπήκε δυνατά στο ματς, όμως δεν είχε λύσεις στην τελική προσπάθεια ενώ ο ΠΑΣ μετά το 20λεπτο έγινε πολύ πιο επικίνδυνος δημιουργώντας δύο καλές ευκαιρίες για γκολ ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τους Λεό (23΄) και Νικολιά (43’).
Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν περισσότερες πρωτοβουλίες και δικαιώθηκαν στο 59΄όταν από σέντρα του Αποστολόπουλου, ο Λεό προσπάθησε να περάσει στον Παμλίδη, η άμυνα της Κρητικής ομάδας δεν απομάκρυνε καλά κι ο Καρτάλης με αριστερό διαγώνιος σουτ έκανε το 0-1.

Ακολούθησε η πίεση της ομάδας των Χανιών, χωρίς όμως πολλές φάσεις προς την εστία του Χουτετσιώτη και έτσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» - με τα γκρι σήμερα – πανηγύρισε την 2η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Αλέκος Βοσνιάδης) :
Κουτσαβασίλης, Πάνος (65’ Δημητριάδης), Βρεττός, Σωτηράκος, Ανδρέου, Κάσσος, Μουμίν, Ουνγιαλίδης, Παναγιωτούδης (71’ Αρναρέλλης), Λεοζίνιο (46’ Ναζλίδης), Κουσκουνάς,

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης) :
Χουτεσιώτης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Παντελάκης, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (64’ Κριζμάν), Νάουμετς (46’ Καρτάλης), Παμλίδης (78’ Σιόντης), Λέο.

Tο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής :


Κυριακή (10/11)
14.45  Απόλλων Καλαμαριάς – Πλατανιάς
15.00 Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας
15.00 Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή
15.00 Α.Ε. Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός

Δευτέρα (11/11) :
17.00 Εργοτέλης – Κέρκυρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics