Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2019

Το έκτο φετινό τέρμα του Λισάντρο Σεμέντο χάρισε στον ΟΦΗ τη νίκη και, παράλληλα, το προσπέρασμα επί της ΑΕΚ!

Οι Κρητικοί ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας το δεύτερο "τρίποντο" στα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Με 21 γκολ, ο ΟΦΗ διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, ένα πίσω από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έμεινε για τρίτο σερί ματς δίχως νίκη αλλά και τέταρτο εκτός έδρας! Επιπλέον, γνώρισε την πρώτη ήττα της στην περιφέρεια από τις 24/11/2018. 

Το βλέμμα απόγνωσης των Πέτρου Μάνταλου και Μιχάλη Μπακάκη στο τέλος του ματς, ήταν... όλα τα λεφτά, όπως και η κίνηση όλων των παικτών να πάνε στην κερκίδα των φίλων της ομάδας για να απολογηθούν για τη νέα απώλεια βαθμών. Ο Κωστένογλου έκανε λόγο για «... κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και ένα "κρύο" γκολ», με τον Γιώργο Σίμο από την άλλη να στρέφει την προσοχή της ομάδας και των παικτών του στο... παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί με την Καβάλα! 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics