Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League, με τέσσερα δυνατά παιχνίδια.

 

Η αρχή γίνεται τη Λαμία, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον ΟΦΗ (15:00). Η νίκη επί της ΑΕΚ έφερε πάλι την ομάδα της Κρήτης στην επικαιρότητα και την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο ΟΦΗ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην έδρα μιας ομάδας, που είχε γίνει το επίκεντρο της κουβέντας πέρσι. Της Λαμίας, που ήταν πρώτη ομάδα της περιφέρειας, αλλά έχει βαλθεί να ανακάμψει και φέτος!

Με τον Μίλαν Ράσταβατς για πρώτη φορά στον πάγκο του, ο Αστέρας Τρίπολης καλείται να ανατρέψει την κατάσταση και να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει βρεθεί. Η πρόκριση επί του Πλατανιά στο Κύπελλο την Τετάρτη δεν στάθηκε ικανή να κρατήσει τον Μπόρχα Χιμένεθ στον πάγκο του Αστέρα. Ίσως γιατί κι αυτή ήλθε με μεγάλη δυσκολία στην παράταση. Το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» επισκέπτεται η ΑΕΛ, ομάδα που πηγαίνει καλά ως τώρα, πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι με το Βόλο, αλλά δεν πρόλαβε να το χαρεί, αφού ήλθε μεσοβδόμαδα ο αποκλεισμός από την Καλαμάτα στο Κύπελλο, ομάδα που παίζει δύο κατηγορίες πιο κάτω.

Στις 19:30 στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη, με τον Σάββα Παντελίδη να είναι το πρόσωπο του αγώνα. Ο Έλληνας τεχνικός που την 1η Σεπτέμβρη παραιτήθηκε από τον Άρη μετά από δύο μόλις παιχνίδια, επιστρέφει στους πάγκους με τον Ατρόμητο και αντιμετωπίζει την ομάδα που προετοίμασε και έβγαλε στην Ευρώπη το καλοκαίρι!

Για τον Σάββα Παντελίδη ο Ατρόμητος είναι η έβδομη ομάδα που αναλαμβάνει στη Super League τα τελευταία επτά χρόνια. Ο Ατρόμητος έχασε στην Ξάνθη στο τελευταίο του παιχνίδι, κάνοντας τρεις σερί ήττες εκτός έδρας, αλλά έχει κερδίσει τα τελευταία δύο στην έδρα του, με Πανιώνιο και ΟΦΗ.

Ο Άρης θα μπει στον αγώνα του Περιστερίου με τον αέρα της ομάδας που είναι αήττητη εδώ και έξι αγωνιστικές, από τότε που ανέλαβε ο Μίκαελ Ένινγκ.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics