Breaking News
22 Ιανουαρίου 2020

Θετική για το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτήρισαν τη συνάντηση των ιδιοκτητών των μεγάλων ομάδων της χώρας, ο εκπρόσωπος των FIFA και UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ αλλά και ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενακης.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Χέρμπερτ Χούμπελ μετά τη συνάντηση: «Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό για την πρωτοβουλία. Για να είμαι ξεκάθαρος, ήταν καλύτερο απ' ό,τι περιμέναμε. Ήταν μια καλή συζήτηση. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν. Δεν ήταν η τελευταία συζήτηση αυτή που πραγματοποιήθηκε. Θέλω να σας ενημερώσω ότι η FIFA και η UEFA θα φύγουν πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα, ενδεχομένως τον προσεχή Ιούνιο. Ακόμη θα υπάρξουν περισσότεροι ξένοι διαιτητές». Ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε από την πλευρά του μιλώντας στις κάμερες: «Οι Έλληνες φίλαθλοι θέλουν ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Η σημερινή συνάντηση δεν έλυσε όλα τα προβλήματα, όμως έβαλε μια καλή σειρά. Έγινε μια καλή αρχή. Είμαι βέβαιος ότι αύριο θα επικυρωθούν όσα ειπώθηκαν σήμερα και θα πάμε παραπέρα».

Η σύσκεψη διεξήχθη στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και τη συγκάλεσαν ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ. 

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ήταν οι πρώτοι που αποχώρησαν χωρίς να προβούν σε κάποια δήλωση.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics