Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2020

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα διεξήχθη η τελετή απονομής των «Horse Racing Awards 2020», την οποία διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ και βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αναβάτες, προπονητές, ίπποι, ιδιοκτήτες και ιπποπαραγωγοί της χρονιάς, καθώς και τα καταστήματα ΟΠΑΠ με τις υψηλότερες επιδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα.

  Με ιδιαίτερη λαμπρότητα διεξήχθη η τελετή απονομής των «Horse Racing Awards 2020», την οποία διοργάνωσε ο ΟΠΑΠ και βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αναβάτες, προπονητές, ίπποι, ιδιοκτήτες και ιπποπαραγωγοί της χρονιάς, καθώς και τα καταστήματα ΟΠΑΠ με τις υψηλότερες επιδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα. 

Το σημαντικό event για τους φίλους του ιπποδρόμου έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Τρίτης στο Markopoulo Park! 
Σύσσωμη η ιπποδρομιακή κοινότητα, μέλη της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδας, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου και μέσων ενημέρωσης, αθλητές και καλλιτέχνες έδωσαν δυναμικό παρών στη βραδιά του ιπποδρόμου. 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, επεσήμανε: «Τον περασμένο Μάιο, παρουσιάσαμε το σχεδιασμό για την επανεκκίνηση των ελληνικών ιπποδρομιών και το όραμά μας για την εξέλιξή τους σε μία από τις κορυφαίες αθλητικές και ψυχαγωγικές εμπειρίες στην Ελλάδα. Η αποψινή εκδήλωση αναδεικνύει αυτό το στόχο και την δέσμευσή μας στις ιπποδρομίες. Μετά από μήνες σκληρής δουλειάς, έχουμε αλλάξει σελίδα. Έχουμε θέσει τα θεμέλια για ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, με βάση τρεις στρατηγικές προτεραιότητες: την ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών, τη βελτίωση του στοιχηματικού προϊόντος και τη δημιουργία μίας μοναδικής εμπειρίας για τον πελάτη στο Markopoulo Park. Η μακροπρόθεσμη ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών απαιτεί περισσότερη σκληρή δουλειά και στενή συνεργασία. Είμαι βέβαιος ότι δουλεύοντας μαζί θα επιτύχουμε τους κοινούς στόχους μας». 


Ο Α’ Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΠ, Σπύρος Φωκάς, δήλωσε: «Με σκληρή και συλλογική προσπάθεια, οι ελληνικές ιπποδρομίες έχουν μπει σε θετική ρότα. Δημιουργήσαμε, μεταξύ άλλων, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κινήτρων για αγορές νέων ίππων. Έτσι, σε μόλις 8 μήνες, υποδεχτήκαμε 245 νέους ίππους και 36 νέους ιδιοκτήτες. Επιπλέον, αναβαθμίσαμε τις κύριες ιπποδρομίες, προσφέροντας αυξημένα έπαθλα, ενώ εισήγαμε καινοτομίες, «ανοίγοντας» τις κλασσικές ιπποδρομίες των τριετών σε όλους τους ίππους και καθιερώνοντας το θεσμό του Triple Crown. Ταυτόχρονα, στηρίζουμε την ελληνική ιπποπαραγωγή, αυξάνοντας τα μπόνους των ελληνικών ίππων έως και 75% για τους διετείς ίππους. Ακόμη, επαναπροσδιορίσαμε το σύστημα κατανομής επάθλων, δίνοντας αξία όχι μόνο στη νίκη, αλλά και στη διάκριση. Τέλος, αξιοποιώντας βέλτιστες διεθνείς ιπποδρομιακές πρακτικές κάναμε μία ιστορική τομή, εισάγοντας το Rating Based Handicap System». 


Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Commercial Officer του ΟΠΑΠ, Γιάν Κάρας, και ο Chief Retail Officer του ΟΠΑΠ, Βάιος Καραντίνος, αναφέρθηκαν στα σημαντικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί για την ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών και την αξιοποίηση του Markopoulo Park. Επιπλέον, αναφέρθηκαν στις νέες επενδύσεις και πρωτοβουλίες του ΟΠΑΠ για την ενίσχυση του ιπποδρομιακού στοιχήματος στα καταστήματα του δικτύου του. Όπως σημείωσαν, στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση του ενδιαφέροντος γύρω από τις ιπποδρομίες, η προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών στο Markopoulo Park και η γνωριμία τους με το άθλημα. 
Από την πλευρά της, η πρόεδρος της Φιλίππου Ενώσεως Ελλάδος, Ασπασία Ράλλη, αναφέρθηκε στην ανοδική πορεία των ελληνικών ιπποδρομιών τους τελευταίους δέκα μήνες, εξαίροντας τις προσπάθειες όλων των εμπλεκόμενων. Τόνισε, επίσης, ότι με την μετονομασία των εγκαταστάσεων του ιπποδρόμου σε Markopoulo Park σηματοδοτείται μια νέα εποχή, στην οποία οι ιπποδρομίες αναδεικνύονται σε μια επιλογή ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.  


Οι μεγάλοι νικητές των «Horse Racing Awards 2020» ανά κατηγορία
ΙδιοκτήτεςΠολυνίκης ιδιοκτήτης 2019  - Μάριος Κουτσομύτης2ος σε νίκες ιδιοκτήτης (ισοβαθμία) - Aegean Stables και Κουίνσγουεϊ Α.Ε.3ος σε νίκες ιδιοκτήτης - Scuderia Equus Run Paola
ΠροπονητέςΠολυνίκης προπονητής 2019  - Χρήστος Κουβαράς2ος σε νίκες ιδιοκτήτης – Χρήστος Σταύρου3ος σε νίκες ιδιοκτήτης – Χάρης Χαραλάμπους


AναβάτεςΠολυνίκης αναβάτης 2019  - Παναγιώτης Δημητσάνης2ος σε νίκες αναβάτης – Κώστας Μαστοράκης3ος σε νίκες αναβάτης – Εντιόν ΤσέλαΕιδικό Βραβείο – Χρυσό Μαστίγιο: Παναγιώτης Δημητσάνης
Πολυνίκης Ιπποπαραγωγός: Κουίνσγουεϊ Α.Ε.
Πρακτορεία ΟΠΑΠ1ο πρακτορείο σε πωλήσεις ιπποδρομιακού στοιχήματος – Νικόλαος Νικολακόπουλος2ο πρακτορείο σε πωλήσεις ιπποδρομιακού στοιχήματος – Βασίλης Παπαβασιλείου3ο πρακτορείο σε πωλήσεις ιπποδρομιακού στοιχήματος - LARENATO & SMALL BLIND O.E.


ΊπποιΠολυνίκης ίππος 2019 (ισοβαθμία)  - ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ & ΝΕΪΣΑΝΊππος με το υψηλότερο rating: ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ
Syndication: STREET 211 HORSES SYNDICATE
Βραβείο συνολικής προσφοράς στις ιπποδρομίες παρέλαβε ο πεταλωτής Άγγελος Τουλουπάκης, ενώ τιμητικό βραβείο για το 2019 απονεμήθηκε στον αναβάτη Μιχάλη Ξυνό.

Gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics