Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον Πανιώνιο στο Καραΐσκάκη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να βρεθεί στην κορυφή μόλις για 2 ώρες, καθώς επέστρεψε ξανά στο ρετιρέ, διατήρησε το αήττητο που έχει από την έναρξη της περιόδου (18-6-0) κι επιβεβαίωσε γι΄ άλλη μια φορά την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ενόψει του «Γολγοθά» που ακολουθεί τις επόμενες δύο εβδομάδες (δύο ματς με Άρσεναλ κι ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ). Το κυριότερο για τους Πειραιώτες είναι ότι διατηρήθηκαν στην κορυφή ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας, όπου θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, σε αντίθεση με τους «ασπρόμαυρους» που θέλουν μόνο τη νίκη για να προσπεράσουν.

Κίτρινες: 74’ Σαραμαντάς.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Σα, Ραντζέλοβιτς, Σισέ, Μπα, Γκασπάρ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (62’ Καφού), Φορτούνης, Βαλμπουενά (46’ Παπαδόπουλος), Χασάν, Ελ Αραμπί (56’ Χριστοδουλόπουλος).

Πανιώνιος: Κότνικ, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Ρέτσος (76’ Σίντι Άλι), Κόρμπος (46’ Εμμανουηλίδης), Γρίβας (46’ Μίκο), Αραμπούλι, Τσιλούλης, Ουμάρ Καμαρά.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics