Breaking News
03 Μαρτίου 2020

Συγκάτοικος με τα Χανιά στην τρίτη θέση της Super League 2 είναι ο Λεβαδειακός μετά την εκτός έδρας νίκη στην έδρα του Εργοτέλη με 3-1. Οι Βοιωτοί πέτυχαν τα τρία τέρματα τους στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα.

 

Ο Μεχία με σουτ στο 70' έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, με τον Νίκα στο 83' να γράφει το 2-0 χάρη σε ωραία κεφαλιά. Έξι λεπτά μετά ο Βήχος με σουτ εκτός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με εκτέλεση πέναλτι του Ροβίθη έπειτα από παράβαση του Άνγκουα.

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (62′ Μπούσης), Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Πέιος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (74′ Μπουρσέλης), Μπαράτα (61′ Άτεφ), Ροβίθης, Έφορντ.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Μύγας, Βήχος, Άνγκουα, Λιάγκας, Μεχία, Κονέ, Συμελίδης (88′ Παντελιάδης), Πολέττο (75′ Νίκας), Μπαστιάνος (84′ Κοζορώνης), Μάντζιος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics