Breaking News
12 Μαρτίου 2020

Εκτός από την Super League λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό δεν θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις στη Super League 2 και τη Football League.

 

Πιο συγκεκριμένα, αναβλήθηκαν οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής της Super League 2 και της 24ης αγωνιστικής της Football League, που ήταν προγραμματισμένοι για 13-14-15-16 Μαρτίου. 

Αναβλήθηκαν επίσης οι αγώνες της Γ' Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών.

H ανακοίνωση της ΕΠΟ

Στο πλαίσιο των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνει την αναστολή της διεξαγωγής όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πρωταθλημάτων για τα οποία έχει την ευθύνη διοργάνωσης (Γ' Εθνικής κατηγορίας και Γυναικών), καθώς και όλων των διοργανώσεων αρμοδιότητας και ευθύνης των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων όλης της χώρας.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι και η ΕΠΣΠ και η ΕΠΣΔΑ θα αναβάλουν τους αγώνες τους...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics