Breaking News
18 Μαρτίου 2020

Με την κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορονοϊού να είναι ρευστή, και τις όποιες προβλέψεις να γίνονται σε θεωρητικό επίπεδο, η εφημερίδα «live sport» καταγράφει σε δημοσίευμά της ένα πρώτο πλάνο με φόντο την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν από την Super League.

Σύμφωνα με αυτό, οι επιτελείς της Λίγκας υπολογίζουν πως εφόσον τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, θα είναι σε θέση να ολοκληρωθούν στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του Ιουνίου, ενώ σε αυτό το διάστημα θα ενταχθούν και οι αγώνες κυπέλλου.
Η, θεωρητική αυτή, σκέψη στηρίζεται σε αισιόδοξα σενάρια, προκειμένου από τα μέσα Απριλίου και μετά να μπορέσουν οι ομάδες να είναι σε θέση να προπονηθούν και να ξαναβρούν τους αγωνιστικούς τους ρυθμούς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics