Breaking News
21 Μαρτίου 2020

Ο Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης είναι απόλυτα ενεργός για βοήθεια μπροστά στην κατάσταση συναγερμού, που επικρατεί σε αυτή την περιοχή της Ελλάδας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Το σωματείο-μέλος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ενημέρωσε ότι στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη την Τετάρτη 18 Μαρτίου, βρέθηκαν ανάμεσα στους πολλούς αιμοδότες, αρκετοί άνθρωποι του συλλόγου. Σε συνεργασία των δύο Σ.Ε.Α. Κοζάνης βγήκαν από το σπίτι για να συμμετάσχουν στην κοινωνική προσφορά μέλη και φίλοι του σωματείου. Η αιμοδοσία έγινε στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ» με ραντεβού, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των γιατρών, των νοσηλευτών και των αιμοδοτών. Η Κοζάνη έχει πληγεί σοβαρά από τη διασπορά του COVID-19 και είναι γνωστό ότι δύο χωριά της έχουν μπει σε καραντίνα. Ως εκ τούτου, είναι μεγάλη αυτή την περίοδο η ανάγκη για αιμοδοσία.

«Έτσι και ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης, με όσες δυνάμεις διαθέτει, μπαίνει μπροστά και σ’ αυτό τον αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως αρκετοί φίλοι μας δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα, κυρίως λόγω της μεγάλης συμμετοχής και θα το κάνουν τις επόμενες μέρες στο Κ.Η.Φ.Η. Κοζάνης, όπου μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας η υπηρεσία αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»», ανέφερε τέλος η ενημέρωση από το σωματείο.

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΙΩΝΗ

Με την ευκαιρία ν’ αναφέρουμε ότι στη σελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο facebook (https://www.facebook.com/efoepa/) έχει αναρτηθεί βιντεάκι με κοινωνικό μήνυμα από τον Παναγιώτη Γκιώνη (είναι δημοσιευμένο και στο Instagram στον λογαριασμό gionaras του πρωταθλητή μας).

Ο κορυφαίος πρεσβευτής της ελληνικής επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο αθλητής των 4ων Ολυμπιακών Αγώνων και των πολλών διεθνών διακρίσεων, «μένει σπίτι» και προτρέπει όλο τον κόσμο να λάβει υπόψη τις οδηγίες των ειδικών και να εστιάσει στην ατομική του ευθύνη στη δύσκολη προσπάθεια για τον περιορισμό στη διασπορά του κορωνοϊού.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics