Breaking News
26 Μαρτίου 2020

Οι διοργανώτριες αρχές της Superleague, Superleague 2 και Football League έκαναν άιτημα στην κυβέρνηση προκειμένου οι ποδοσφαιριστές των τριών επαγγελματικών κατηγοριών να λάβουν το επίδομα των 800 ευρω.

 

Με το ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι σε ολική αδράνεια, μετά τη διακοπή λόγω του κορονοϊού, οι ποδοσφαιριστές των τριών πρώτων κατηγοριών προχώρησαν σε κινήσεις ώστε να λάβουν το επίδομα στήριξης των 800 ευρώ μέσω του ΚΑΔ.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου και εκείνος της Super League 2/Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος απέστειλαν κοινό αίτημα προς τον υπουργό εργασίας, Γιάννη Βρούτση, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας να συμπεριληφθούν και οι ποδοσφαιριστές στο επίδομα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics