Breaking News
03 Απριλίου 2020

Leoforos
Το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ για αγορά ιατρικού εξοπλισμού, προσφέρουν ΕΠΕ και ΕΑΟΜ-ΑμεΑ στον ΕΟΔΥ.

 

To συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ, για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού, θα διαθέσουν από κοινού η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες.


Οι δύο φορείς, αντιλαμβανόμενοι τις κρίσιμες στιγμές από την πανδημία του κορονοϊού, αποφάσισαν να συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια για κάλυψη κάποιων εκ των αναγκών του εθνικού μας συστήματος υγείας, σε μια ελάχιστη συμβολική κίνηση ευχαριστίας σε όλους όσοι αντιστέκονται στον αόρατο εχθρό.

«Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια για κάλυψη κάποιων αναγκών, για εκείνους που παλεύουν απέναντι στον κορονοϊό.

Η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή και η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, θα καταθέσουν -από κοινού- το συμβολικό ποσό των 5.000 ευρώ σε λογαριασμό που θα μας υποδείξει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Η αλληλεγγύη είναι μέρος -αλλά και ζητούμενο- της δικής μας καθημερινότητας και ένα κομμάτι της είμαστε υποχρεωμένοι να το προσφέρουμε σε όλους εκείνους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Καλώ τα σωματεία-μέλη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, την οικογένεια του ελληνικού Παραολυμπιακού Κινήματος, αλλά και ολόκληρη την κοινωνία, να στηρίξουν εκείνους που μάχονται προκειμένου να είμαστε υγιείς, στέλνοντας έτσι μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης σε μια δύσκολη στιγμή για ολόκληρη την ανθρωπότητα», τόνισε ο πρόεδρος της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Φουντουλάκης.
leoforos.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics