Breaking News
17 Μαΐου 2020

Tο πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου (6-7 Ιουνίου) θα ξεκινήσουν πιθανότατα τα πλέι οφ αλλά και τα πλέι άουτ της Super League, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την τηλεδιάσκεψη που θα έχουν οι ΠΑΕ τη Δευτέρα (18/05).

 

Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε το πράσινο φως που ''άναψαν'' οι υγειονομικές αρχές ώστε να ξεκινήσουν άμεσα – μετά τις ατομικές και ανά γκρουπ- οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει από βδομάδα. 

Το σχέδιο είναι, στο σενάριο ενός πιθανού κρούσματος κορονοϊού, να απομονώνεται αμέσως και να μπαίνει σε καραντίνα τη στιγμή που οι συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του κρούσματος θα μπαίνουν σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται απομονωμένοι. Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.

Προβλέπεται επίσης ανάμεσα στα πλέι οφ να μπουν και οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν μετά τη λήξη των πλέι οφ (19 Ιουλίου).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics