Breaking News
23 Μαΐου 2020

Το θέμα της αποχώρησης του Γιώργου Δώνη από τον Παναθηναϊκό επανήλθε στο προσκήνιο. Το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο των «πρασίνων» παραμένει θολό από τη στιγμή που δεν έχει πραγματοποιηθεί, λόγω του κορονοϊούσυνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο

 

Δεν είναι υπερβολή, μάλιστα, να πούμε ότι ο Δώνης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Ο ίδιος δε φέρεται να έχει αναφέρει στους παίκτες του ότι δεν αποκλείεται την επόμενη σεζόν να μην βρίσκεται στην Παιανία. 

Υπενθυμίζεται ότι για να αποχωρήσει ο Δώνης από τον Παναθηναϊκό, πρέπει να απολυθεί είτε να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2021. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει δείξει ότι προτίθεται να καταφύγει στην παραίτηση, καθώς, αφενός θα χάσει την αποζημίωσή του, αφετέρου επιθυμεί να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και να ολοκληρώσει το τριετές πλάνο που είχε τεθεί επί τάπητος.

Ωστόσο, με δεδομένο υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες τόσο με τον ισχυρό άνδρα των «πρασίνων», όσο και με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, είναι πιθανό οι πλευρές να επιλέξουν το διαζύγιο. Το σίγουρο είναι ότι ο Δώνης θέλει να ολοκληρώσει τη σεζόν του στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να αποφασίσει για το μέλλον του.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics