Breaking News
10 Ιουλίου 2020

Ο πρώην αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Φίλιπ Μπλανκς, έγινε ο πρωταγωνιστής της πιο σημαντικής υποδοχής της καριέρας του, σώζοντας μια ζωή.

 

Ο παλαίμαχος παίκτης του ράγκμπι έπιασε στον αέρα ένα παιδί που πέταξε η μητέρα του από το τρίτο όροφο, επειδή το διαμέρισμά τους είχε πάρει φωτιά. Ο Φίλιπ Μπλανκς πρωταγωνίστησε στην πιο σημαντική υποδοχή της καριέρας του και έγινε ήρωας.


Η μητέρα του μικρού αγοριού βρέθηκε σε απόγνωση όταν είδε το σπίτι τους να τυλίγεται στις φλόγες και αποφάσισε να το πετάξει από τον τρίτο όροφο για να μην καεί ζωντανό.

Ο Μπλανκς βρισκόταν εκείνη τη στιγμή κάτω από το σπίτι στη Νότια Καλιφόρνια και έσωσε το αγόρι, ενώ η μητέρα του δυστυχώς δεν κατάφερε να σωθεί και έχασε τη ζωή της στη φωτιά, παρότι οι γείτονες της φώναζαν να πηδήξει και αυτή.

«Η μητέρα ήταν ο πραγματικός ήρωας αυτής της ιστορίας, επειδή θυσίασε τη ζωή της για να κάνει τον γιο της να επιβιώσει» δήλωσε ο Μπλανκς σε συνέντευξή του στο ABC7 News.
sputniknews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics