Breaking News
22 Αυγούστου 2020

Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε μέλος της αποστολής της Ξάνθης με αποτέλεσμα το παιχνίδι μπαράζ με τον Απόλλωνα που ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (22/08) είναι πλέον στον «αέρα».

 

Η αποστολή της Ξάνθης βρίσκονταν στο ξενοδοχείο αλλά μετά την εξέλιξη αυτή, με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, πρέπει τα μέλη της να μείνουν σε καραντίνα δύο μέρες. Κάτι που σημαίνει πως το μπαράζ δεν μπορεί να γίνει.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, φαίνεται μάλιστα πως θα βρεθεί στο ξενοδοχείο που είναι η αποστολή της Ξάνθης για να περάσει όλη η ομάδα διήμερα τεστ και να κριθεί εάν θα μπει σε καραντίνα ή οχι!

Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Βάσει του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1, θα πρέπει να γίνει άμεση απομόνωση του κρούσματος και ενημερώθηκε επίσης άμεσα η Γ.Γ.Α. και ο ΕΟΔΥ. Ορίζει παράλληλα, να γίνει άμεση απομόνωση για 48 ώρες όλων των μη προστατευμένων στενών επαφών (συναθλητές και οποιοσδήποτε από την ομάδα είχε επαφές) σε προκαθορισμένο, από την ΠΑΕ, χώρο (ξενοδοχείο), όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020.

Ακολούθως θα πρέπει άμεσα να περάσουν από τεστ και ο δεύτερος επαναληπτικός έλεγχος να γίνει εντός 48ωρου. Στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των δύο ελέγχων είναι αρνητικά για το σύνολο των ποδοσφαιριστών, ο αγώνας μπορεί να διεξαχθεί, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ. Αν όμως υπάρχει θετικό κρούσμα η ομάδα θα πρέπει να μπει σε πενθήμερη καραντίνα οπού θα συνεχίζονται οι έλεγχοι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics