Breaking News
28 Αυγούστου 2020

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης από τη Σάλκε σε αγώνα φιλικού χαρακτήρα που διεξήχθη στην Αυστρία. 

Ο Μίχαελ Ένινγκ παρουσίασε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και είδε τους παίκτες του να φτάνουν κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Βετσφαλίας σημειώθηκε δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης με σκόρερ τον Κουτούτσου. Ο Τούρκος με ωραία ατομική ενέργεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Σάλκε (Βάγκνερ): Φέρμαν, Μεντίλ, Καμπάκ, Ναστάζιτς, Ουτ, Σερντάρ, Μπενταλέμπ (46' Μέριτ), Μερκάν, Ρούντι, Μποζντογκάν (46' Ματόντο), Αμλέρς (46' Κουτούτσου)

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ (62' Μαρμαρίδης), Μπαγκαλιάννης (75' Δεληζήσης), Ντάτκοβιτς, Γκανέα (62' Σενγκέρκης), Σάσα, Τζέγκο, Σάκιτς (62' Μπερτόλιο), Γκάμα, Φετφατζίδης (75' Μαρτίνες), Μαντσίνι (46' Λόπεθ)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics