Breaking News
30 Σεπτεμβρίου 2020

Την απόκτηση του Λούκας Μπραμπίγια ανακοίνωσαν τα Χανιά.


Μία ακόμα μεταγραφή ολοκλήρωσαν τα Χανιά, που ενέταξαν και επίσημα πλέον στο δυναμικό τους τον Λούκας Μπραμπίγια.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύπρο με την Δόξα Κατωκοπιάς βρέθηκε την Τρίτη (29/9) στην Κρήτη, όπου και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου: Πάνω από 5.500.000€ σε jackpots έχουν ήδη μοιραστεί σε μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Λούκας Μπραμπίγια.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 1995 έπαιξε σε νεαρή ηλικία σε Ζουβεντούδε και Ναούτικο και ακολούθησαν τα περάσματά του από Ρωσία (Krymteplitsa) και Φινλανδία (Kajaani). Τον Ιανουάριο του 2019 ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Λάρισας, με τον οποίο σκόραρε απέναντι στην ομάδα μας, στο 1-1, στα Περιβόλια, στις 31 Μαρτίου 2019. Συνολικά είχε 15 συμμετοχές, 6 γκολ και 3 ασίστ στη δεύτερη κατηγορία.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Α’ Κύπρου με τη φανέλα της Δόξας Κατωκοπιάς, καταγράφοντας συνολικά 13 συμμετοχές, ενώ είχε και 1 συμμετοχή με 1 γκολ στο Κύπελλο».

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΡΑΜΠΙΓΙΑ

Στις δηλώσεις του μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βραζιλιάνος μέσος δήλωσε στο chaniafc.gr τα εξής: «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και για το καλωσόρισμά τους. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μαζί με τους συμπαίκτες μου θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βρεθούν τα Χανιά στη Super League. Τώρα ας δουλέψουμε!».
sdna.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics