Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2020

Ο Άρης του Άκη Μάντζιου είναι ασταμάτητος. Κάνοντας άλλη μία επίδειξη δύναμης, οι κιτρινόμαυροι νίκησαν εύκολα 3-0 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, χάνοντας μάλιστα μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Με το σπουδαίο διπλό στο «Γεντί Κουλέ» (το πέμπτο στη σεζόν) ο Άρης έπιασε κορυφή (ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό που παίζει αύριο) και οι οπαδοί του δικαιούνται να μην βάζουν... ταβάνι στα όνειρά τους.

Η ομάδα του Μάντζιου μπήκε φουριόζα στο ματς και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σίλβα πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ενώ στο 8’ ήταν η σειρά του Μάνου να βρεθεί μια ανάσα από το 1-0. Η κυριαρχία του Άρη ήταν πλήρης και ανταμείφθηκε με τα δύο γκολ του εξαιρετικού Μπερτόγλιο. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 29’ με προβολή, μετά από σουτ του Μάνου και απόκρουση του Σωτηρίου και έκανε το 2-0 στο 42’, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από κόρνερ και κεφαλιά του Μπεναλουάν.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά κυνηγώντας το 2-1, αλλά η ομάδα του Μάντζιου δεν αιφνιδιάστηκε και διατήρησε τον έλεγχο του ματς. Οι ευκαιρίες των Κρητικών δεν ήταν σημαντικές και οι κιτρινόμαυροι κράτησαν άνετα το προβάδισμά τους, το οποίο διευρύνθηκε μάλιστα με το πέναλτι του Ματίγια (ο Ισπανός πανηγύρισε το 3-0 με μια φανέλα του Σιαμπάνη) στο 76', ύστερα από ανατροπή του Μάνου από τον Βαφέα. Ο Άρης πήρε άλλη μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη και δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα...

Ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Νέιρα, Σίλβα, Βαφέα, Σάκιτς.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Βούρος, Λυμπεράκης (78' Κοροβέσης), Διαμαντής, Βαφέας, Στάικος (57' Γρίβας), Μεγιάδο, Νέιρα, Στάρτζεον, Μπαλογιάννης (78' Γιάννου), Σαρδινέρο.

Άρης: Mπουσέ, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Μπεναλουάν, Ροζ, Σάσα (90' Μπακούτσης), Ματίγια, Γκάμα (70' Τζέγκο), Σίλβα (70' Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (70' Γκαρσία), Μάνος (78' Λόπεθ).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics