Breaking News
02 Μαρτίου 2021

Με δηλώσεις τους στο διαδικτυακό κανάλι του Εργοτέλη στο youtube, ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ταουσιάνης καθώς και οι Χρήστος Μπάτζιος και Στέλιος Ποζατζίδης σχολίασαν την επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας κόντρα στον Ιωνικό (03/03 , 15.00).

 

«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει ποσότητα στην εμπειρία και στην ποιότητα, και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Είναι ένα παιχνίδι κορυφής, με δυο καλές ομάδες, η κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά όπου πιστεύω ότι θα τα δείξουν γιατί θα πρέπει κανείς να βλέπει αυτήν την κατηγορία» επεσήμανε αρχικά ο κιτρινόμαυρος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Ο Ιωνικός είναι καλύτερος αυτή την στιγμή από το πρώτο παιχνίδι ωστόσο ο Εργοτέλης στα 11 ματς που έχει δώσει έως τώρα έχει δείξει ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και αυτό θέλουμε να διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια, γιατί έτσι δημιουργούμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τη νίκη».

Ο Χρήστος Μπάτζιος από την πλευρά του σχολίασε: «Ο Ιωνικός είναι μια έμπειρη ομάδα αλλά εμάς δεν μας τρομάζει αυτό. Εμείς σε κάθε έδρα πάμε να παίξουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και να διεκδικήσουμε τους τρείς βαθμούς. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα».

Τέλος με την σειρά του και ο Στέλιος Ποζατζίδης ανέφερε: «Πάμε σε μια δύσκολη έδρα όμως δεν αλλάζει κάτι για μας. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό με τον Ιωνικό θα πάμε να δείξουμε το πρόσωπο που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα. Παίζουμε με μια καλή ομάδα, με την οποία είμαστε πολύ κοντά στην βαθμολογία».

 Διαβάστε επίσης:

ΕΠΟΣ: Ο Τσουκαλάς τραγουδάει τον... ύμνο του Παναθηναϊκού! (vid)

Έφυγε από τη ζωή νεαρός φίλος του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics