Breaking News
03 Μαρτίου 2021

Προκρίθηκαν στα προημιτελικά Στέφανος και Πέτρος

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπασε την… κατάρα που τον ήθελε από τον Μάιο του 2019 να ολοκληρώνει με… σκυμμένο το κεφάλι τις αναμετρήσεις του στο «διπλό».

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας και ο αδερφός του, Πέτρος, επικράτησαν με 6-2, 6-3 των Ζιλ Σάντερ /Ζόραν Βίγκεν και πήραν πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά του Ρότερνταμ, δίνοντας τέλος στο σερί των 17 ηττών.

Επόμενοι αντίπαλοι για το ελληνικό δίδυμο θα είναι, είτε το Νο 1 του ταμπλό, το δίδυμο Καμπάλ/Φάρα είτε οι Κόντινεν/Βασελέν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς θα δωρίζει 3.000 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το παιδί» σε κάθε επιτυχία με τον αδερφό του.

Διαβάστε επίσης:

Σάκκαρη - Κις 2-0: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Qatar Total Open

Διαγόρας-ΟΦΙ 1-0 (video)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics