Breaking News
12 Απριλίου 2021

Πραγματοποίησε εξαιρετικό φινάλε στην κανονική διάρκεια της κορυφαίας διασυλλογικής κατηγορίας της Τσεχίας, είχε θετικό πρόσημο στον προσωπικό της απολογισμό και φυσικά έδειξε έτοιμη να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της και στο πιο κρίσιμο στάδιο, αυτό των πλέι οφ.

Ο λόγος για τη διεθνή αθλήτρια Κωνσταντίνα Παρίδη, η οποία είχε μόνο πετυχημένα αποτελέσματα στα δύο τελευταία ματς της Ντόμπρε στην τσέχικη λίγκα γυναικών, έκλεισε τη regular season με 16 νίκες και 13 ήττες κι εμφανίστηκε φορμαρισμένη για την έξτρα διαδικασία της πρώτης 8άδας, που είναι ν’ αρχίσει στις 30 Απριλίου. Οι δύο γύροι του πρωταθλήματος τελείωσαν χτες και η Ντόμπρε κατέκτησε την 3η θέση με 32 βαθμούς. Το βράδυ της Κυριακής εξάλλου, προέκυψε η αντίπαλος της Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη στον τελικό των πλέι οφ της Πολωνίας. Θα είναι η Ντζιάλντοβο, η οποία ανέτρεψε με συναρπαστικό τρόπο της ήττα της στον πρώτο ημιτελικό από τη Γιάροσλαβ.

Στην Τσεχία η Ντόμπρε έδωσε την Παρασκευή και το Σάββατο τα παιχνίδια της για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελ Νίνο Πράχα επιβλήθηκε 6-1 με την Παρίδη να ξεπερνά την Έλενα Σομέροβα με 3-2 σετ και τη Νιάμι Στρίκοβα με 3-1. Επίσης εκτός έδρας ήταν ο αγώνας με τη Χράντεκ Κράλοβε και ήρθε νέα ευρεία νίκη με 6-0. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών κατέβαλλε την Τερέζα Μπάρτοβα με 3-0 σετ και την Αντέλα Ζούμπκοβα, επίσης με 3-0. Η προσωπική στατιστική 16-13 είναι σημαντική για την Παρίδη όχι μόνο γιατί αγωνίζεται πρώτη χρονιά στο δυνατό πρωτάθλημα της Τσεχίας, αλλά κι επειδή έχασε ουκ ολίγα παιχνίδια στις λεπτομέρειες των πέντε σετ. Σε ματς διπλού δεν μετείχε καθόλου.

Η Ντόμπρε τερμάτισε 3η με 32 βαθμούς και στην έναρξη των πλέι οφ πρόκειται ν’ αντιμετωπίσει τη Μοράβσκι Κρούμιοφ, που πήρε την 6η θέση. Νικήτρια στην κανονική διάρκεια ήταν η Μπρέσλαβ με 35 βαθμούς και την ακολούθησε η Χοντονίν Α με έναν βαθμό λιγότερο. Την κορυφαία 4άδα συμπλήρωσε η Οστράβα KST με 30 πόντους.

Τα πλέι οφ αποφασίστηκε τελικά να γίνουν κανονικά (καθώς εκτιμήθηκε ότι το επιτρέπουν τα υγειονομικά μέτρα) και όχι σαν τουρνουά σε ένα γυμναστήριο. Θα γίνουν έτσι αγώνες εντός κι εκτός έδρας με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις αρχές Ιουνίου. Για την Ντόμπρε είναι δύσκολο να φτάσει μέχρι εκεί, αλλά βέβαια θα επιδιώξει να προχωρήσει όσο γίνεται. Τα πρώτα ζευγάρια σχηματίζονται με την 1η ομάδα της κανονικής διάρκειας να συναντά την 8η, η 2η την 7η κοκ.

* Τη Ντζιάλντοβο θ’ αντιμετωπίσει η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη στον τελικό της πολωνικής λίγκας. Το φινάλε της ημιτελικής σειράς πάντως, χτες βράδυ στον καθοριστικό δεύτερο αγώνα με τη Γιάροσλαβ, γράφτηκε με …χιτσκοκικό τρόπο. Η Ντζιάλντοβο επικράτησε εντός έδρας με 3-1, με το ίδιο σκορ είχε χάσει ως φιλοξενούμενη την περασμένη Τετάρτη, ενώ προέκυψε ισορροπία και στα συνολικά σετ των δύο ομάδων (από 15)! Τότε υπολογίστηκαν οι πόντοι και η Ντζιάλντοβο υπερίσχυσε με 288 πόντους έναντι 284 της Γιάροσλαβ. Ο Τσέχος παίκτης και προπονητής Γίρι Βράμπλικ πρωταγωνίστησε με δύο νίκες, ενώ θετικό αποτέλεσμα έφερε και ο Πολωνός Γιάκαμπ Ντίζας.

Διαβάστε επίσης

Χανιά – Τένις: Απίστευτο περιστατικό σε αγώνα

Ο καιρός σήμερα 12/04/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics