Breaking News
03 Ιουλίου 2021

Ο Ολυμπιακός ολοκληρωσε τα φιλικά στην Αυστρία με νίκη επί της ρουμανικής Κραϊόβα του Μαρίνου Ουζουνίδη με 2-0 . 

 

Το καλύτερό του ημίχρονο στα φιλικά της Αυστρίας έκανε ο Ολυμπιακός και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο προβάδισμα από το 2-0, με τα γκολ του Βαλμπουενά με πέναλτι στο 9’ (το κέρδισε ο Ραντζέλοβιτς από μαρκάρισμα του Βατατζέλου) και του Εμβιλά με κοντινό αριστερό πλασέ στο 45’ από κόρνερ του Βαλμπουενά. Λίγο πριν από το δεύτερο γκολ ο Χασάν είχε σουτ στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Ρουμάνου γκολκίπερ, ενώ σπουδαίες ευκαιρίες έχασαν οι Βαλμπουενά στο 13’ και Κούντε στο 16’. Με τον Γάλλο να σουτάρει λίγο άουτ και με τον Καμερουνέζο να κάνει τρομερό σπριντ με την μπάλα από τη σέντρα αλλά να αστοχεί από κοντά στο τετ-α-τετ.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον (67’ Σα), Λαλά, Σεμέδο, Παπαδόπουλος (46’ Καλογερόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Κούντε (55’ Βρουσάι), Βαλμπουενά (67’ Σαπουντζής), Ραντζέλοβιτς, Χασάν

Κραϊόβα: Πιλιατσέλι, Βλαντόιου (78' Σκρέτσι), Μπαλάσα, Κονσταντίν (72’ Γκάμαν), Βατατζέλου, Ματέιου (78' Οφόσου), Τσικαλντάου (87' Μπικ), Νίστορ (87' Φέντελε)), Τσιμάπνου (46’ Κοντέ), Ιβάν, Κόλγιτς(67’ Μάρκοβιτς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πάτησε Αθήνα η αποστολή του Ηρόδοτου

Ο Αλέξανδρος Μασούρας έπιασε τελικά… λιμάνι και θα φορά τη φανέλα των Χανίων

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics