Breaking News
08 Αυγούστου 2022

Παίρνει Θοράρινσον για να θωρακίσει την άμυνά του ο ΟΦΗ


Σημαντική ενίσχυση ενόψει για τον ΟΦΗ που κλείνει τον 30χρονο διεθνή Ισλανδό αμυντικό, Γκούντμουντουρ Θοράρινσον.

Σημαντική ενίσχυση ενόψει για τον ΟΦΗ! Οι Κρητικοί έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον 30χρονο διεθνή Ισλανδό αμυντικό, Γκούντμουντουρ Θοράρινσον, ο οποίος έχει συμμετοχές σε όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας του.
Ο Θοράρινσον αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Άαλμποργκ αλλά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά. Νωρίτερα, είχε αγωνιστεί σε Νιου Γιορκ Σίτι, Νόρκεπινγκ, Ρόζενμποργκ, Νόρτζελαντ, Σάρπσμποργκ και Σέλφος.


Παράλληλα, με την εθνική ανδρών της Ισλανδίας έχει 12 συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει αρχές της εβδομάδας από ιατρικές εξετάσεις και αν είναι όλα καλά θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί είχαν έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή από τον περασμένο Απρίλιο, δεν έκλεισε όμως νωρίτερα γιατί έψαχνε μια μεγαλύτερη πρόταση που δεν βρήκε.

sport-fm.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Πόσες ομάδες υποβιβάζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο από Α1 και Α2 κατηγορία

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics