Breaking News
08 Αυγούστου 2022

Καιρός (8/8): Όπως την Κυριακή έτσι και σήμερα Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022, ο καιρός θα είναι άστατος σε αρκετές περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΜΥ, θα σημειωθούν καταιγίδες, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα δεν θα διαρκέσουν πολύ και γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί και θα έχουμε ηλιοφάνεια.

 

Αναλυτικότερα για τη Δευτέρα (8/8/2022) οι καταιγίδες (κατά τόπους ισχυρές) θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες, στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την ανατολική Στερεά.

Τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου πιθανώς να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Θερμοκρασία: Δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς, στο Αιγαίο τους 33 βαθμούς όμως στις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι: Θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και κατά τόπους στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο 7 μποφόρ.

Καιρός (8/8): Η πρόγνωση στις κατά τόπους περιοχές για τη Δευτέρα
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ: Καιρός: Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες έως τις πρώτες πρωινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, και γρήγορη βελτίωση. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν εκ νέου παροδικές νεφώσεις.
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Καιρός: Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.
Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ: Καιρός: Στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες έως τις πρώτες πρωινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, και γρήγορη βελτίωση.
Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσηβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ: Καιρός: Στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα να σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 29 με 30 βαθμούς και στη νότια Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ: Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας οπότε στα Δωδεκάνησα είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΕΥΒΟΙΑ: Καιρός: Nεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, τις πρωινές ώρες και βαθμιαία βελτίωση.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ: Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες. Πιθανότητα έως τις πρώτες πρωινές ώρες για τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες έως τις πρώτες πρωινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, και γρήγορη βελτίωση. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν εκ νέου λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
sporttime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Beach Volley k19-Η Ελευθερία και η Νικολέτα Φανιουδάκη είναι οι πρωταθλήτριες Ελλάδας

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics