Breaking News
09 Αυγούστου 2022

Από το 2018 ο Μιχάλης Καρλής βρισκόταν στο ρόστερ της ΑΕΚ. Ο νεαρός άσος από το Ηράκλειο αποκτήθηκε πριν από 4 χρόνια, ενισχύοντας αρχικά τα τμήματα υποδομής της Ένωσης, ενώ το καλοκαίρι του 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

 

Μάλιστα στη διάρκεια της σεζόν 2021-22 κατάφερε να αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με την φανέλα της Ένωσης, δείχνοντας σημάδια του ταλέντου του.

Η νέα σεζόν ωστόσο δεν θα τον βρει στο κλειστό των Λιοσίων. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, ο νεαρός άσος από την Κρήτη μετακομίζει στο Ψυχικό, για να αγωνιστεί στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Στο συμβόλαιο του Καρλή υπήρχε οψιόν για ακόμα έναν χρόνο, ώστε να παραμείνει στην ΑΕΚ, ωστόσο εκείνος προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα των βορείων προαστίων, στην οποία αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο σε ένα πρωτάθλημα άκρως ανταγωνιστικό. Κάτι που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί αγωνιστικά και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Το Ψυχικό κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Basket League, έπειτα από την επικράτησή της στα πλέι οφ ανόδου απέναντι στον Τρίτωνα, όμως η απόφαση της διοίκησης της ομάδας ήταν να παραμείνει εν τέλει στην Α2 και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο ρόστερ μάλιστα θα προστεθεί και ο Μιχάλης Καρλής, έχοντας κομβικό ρόλο στο πλάνο του Γιώργου Ρεμεντέλα.Ψυχικό : Ενισχύεται με Καρλή και Ματσίρα, δυσκολίες για Ιορδάνου που οδεύει προς Ρόδο
δημοσιεύθηκε από Θωμάς Κυρίτσης09/08/2022 17:22

Με δυο ταλαντούχους αθλητές ενισχύθηκε το Ψυχικό, το οποίο συμφώνησε με τον Μιχάλη Καρλή (1,87 - 19 ετών) και Βασίλη Ματσίρα (1,95 - 18 ετών).

Ο Μιχάλης Καρλής αγωνίστηκε σε 8 παιχνίδια με την Ένωση στην Basket League και 2 στο BCL, ενώ προέρχεται από το τμήμα υποδομών της ΑΕΚ. Ο Βασίλης Ματσίρας βρισκόταν την περσινή σεζόν στο εφηβικό του Πανερυθραϊκού, ενώ έχει αγωνιστεί σε Μαρούσι, Δούκα και Παναθηναϊκού.

Αντίθετα, δύσκολα θα συνεχίσει στην ΑΕΨ ο Χρήστος Ιορδάνου, ο οποίος στα 23 του χρόνια, ενδέχεται να δοκιμάσει τις δυνατότητες του στην Α1, με τον Κολοσσό να αποτελεί την ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 09/08/2022

 

 

 

 

Όλα τα ζώδια 09/08

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics