Breaking News
11 Αυγούστου 2022

Ευρωπαϊκό - Καλλιτεχνική κολύμβηση: Στον τελικό του ελεύθερου σόλο η Ευαγγελία Πλατανιώτη

 

Με την τρίτη καλύτερη βαθμολογία προκρίθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος του σόλο, στην Πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ρώμης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης συγκέντρωσε 91,0667 βαθμούς στον προκριματικό και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό της Κυριακής (14/8, 10:30). Εκεί η Πλατανιώτη αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση με την Λίντα Τσερούτι. Η Ιταλίδα ήταν οριακά καλύτερη σήμερα (91,3000β.), αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Ελληνίδα πρωταθλήτρια την είχε νικήσει τον Ιούνιο, στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ενώ είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα στο περσινό Ευρωπαϊκό στη Βουδαπέστη (και το ασημένιο στο Τεχνικό Σόλο).

Η πρώτη θέση εκτός απροόπτου είναι «καπαρωμένη» από την Ουκρανή Μάρτα Φιέντινα, που στον προκριματικό συγκέντρωσε 94,0000 βαθμούς. Από τις υπόλοιπες αθλήτριες, η μόνη που μπορεί να απειλήσει την πρώτη τριάδα είναι η Βασιλική Αλεξανδρή, η οποία αγωνίζεται με τη σημαία της Αυστρίας και βαθμολογήθηκε με 90,3333.

Το απόγευμα, σήμερα, Πέμπτη (11/8), στις 16:00 ώρα Ελλάδας, η Εθνική μας ομάδα αγωνίζεται στον Τελικό του Τεχνικού Ομαδικού.

onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δήλωσαν στο Euro Mini Champs Κ. Αλεξούδης και Θ. Μήτκας

 

 

 

Σήμερα 11 Αυγούστου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics