Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2018

Στον τελικό του συνθέτου ατομικού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής προκρίθηκε η Ελένη Κελαϊδίτη.



Ραντεβού για τον τελικό του σύνθετου ατομικού, με τη 14η καλύτερη βαθμολογία του προκριματικού, έκλεισε η Ελένη Κελαϊδίτη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στην Σόφια, αν και η προσπάθειά της να μπει παράλληλα στον αντίστοιχο τελικό και στις κορύνες δεν στέφθηκε από επιτυχία.

Κατά το τέταρτο και τελευταίο σκέλος του προκριματικού, η 18χρονη πρωταθλήτρια αγωνίστηκε στις κορύνες, το κατά τεκμήριο καλύτερό της όργανο, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει μία εμφάνιση που θα της επέτρεπε την υπέρβαση και την είσοδο στην προνομιούχο οκτάδα.

Με 17,050 βαθμούς, κατετάγη 18η στο συγκεκριμένο όργανο, έχοντας πάντως το πρόγραμμα με τον δεύτερο υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας μεταξύ των αθλητριών που έμειναν εκτός τελικού.

Στο σύνθετο ατομικό, στο οποίο λαμβάνονταν υπόψη οι τρεις καλύτερες βαθμολογίες κάθε αθλήτριας για να αναδειχθεί η 24άδα των φιναλίστ, η Κελαϊδίτη συγκέντρωσε 52,800 βαθμούς και προκρίθηκε ως 14η, επιβεβαιώνοντας την σταθερή αξία της στο διεθνές στερέωμα.

Στον αυριανό τελικό του σύνθετου ατομικού (Παρασκευή 14/09, 14:00 - 20:00), η Ελληνίδα εκπρόσωπος θα συμμετάσχει στον πρώτο όμιλο (14:00 - 17:00), με στόχο να παρουσιάσει χωρίς λάθη τα απαιτητικά προγράμματά της ώστε να παραμείνει στο «τοπ 15», σ’ έναν αγώνα όπου θα ληφθούν υπόψη και οι τέσσερις βαθμολογίες στα ισάριθμα όργανα για να προκύψει η τελική κατάταξη.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics