Breaking News
22 Οκτωβρίου 2017

Με τον κορυφαίο τον Ετόφ που πέτυχε χατ-τρικ, ο Ηρόδοτος επικράτησε με το επιβλητικό 2-5 επί του Ερμή Ζωνιανών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής.


Στο 17’ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης άνοιξε το σκορ για τον Ηρόδοτο, ενώ ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα έκανε και το 0-2. Στο 28’ ο Ετόφ ξεκίνησε το… σόου του σημειώνοντας το πρώτο του γκολ, κάνοντας το 0-3 ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο ίδιος έκανε το 0-4!
Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Ερμής Ζωνιανών μείωσε αρχικά με τον Τοπούζη σε 1-4 και στη συνέχεια με τον Ραπτάκη σε 2-4, όμως στο 63’ ο Ετόφ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-5.
Ερμής Ζωνιανών: Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ραπτάκης, Βενιζέλος, Γιακουμάκης, Πλουσής, Σταθόγλου, Τοπούζης, Νοκάι, Χατζηδημητρίου
Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μπάμπης, Προβιδάκης, Μελισόπουλος(40’ λ.τ. Καραγκιόζι), Αργκιλέσι, Μωραίτης(85’ Γαρεφαλάκης), Φραγκουλάκης, Ετοφ, Φουκαράκης(80’ Παναγιωτάκης)
Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική)
Ερμής Ζωνιανών-Ηρόδοτος      2-5
ΠΟΑ-ΑΕ Μυλοποτάμου            2-0
Ηλυσιακός-Αιγάλεω            3-0
Αγ. Ιερόθεος-Παλαιόχωρα      1-3
ΟΦ Ιεράπετρας-Φωστήρας      0-0
Ρεπό: Κηφισιά
Η βαθμολογία
1.Ηρόδοτος            10
2.ΟΦ Ιεράπετρας      7
3.Παλαιόχωρα            5
4.Ηλυσιακός             5
5.ΠΟ Ατσαλένιου      5
6.Φωστήρας            5
7.Ερμής Ζωνιανών      4
8.Αιγάλεω            4
9.Κηφισιά            3
10.ΑΕ Μυλοποτάμου      2
11.Άγιος Ιερόθεος      1
Η επόμενη (05/11)
Ηρόδοτος-Παλαιόχωρα
Αιγάλεω-Ερμής Ζωνιανών
Φωστήρας-Άγιος Ιερόθεος
Κηφισιά-Ηλυσιακός
ΠΟΑ-ΟΦ Ιεράπετρας
Ρεπό: ΑΕ Μυλοποτάμου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics