Breaking News
06 Μαΐου 2018

Ο Ηρόδοτος αν και προηγήθηκε με πέναλτι του Φρακουλάκη στο 14', ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Αήττητο Σπάτων με 2-1, στο φινάλε του πρώτουγύρου των μπαράζ ανόδου. Στο άλλο ματς ο Αστέρας νίκησε τον Εθνικό με 3-2.


Δυνατά ξεκίνησαν στο ματς και οι δύο αντίπαλοι, με τον Ηρόδοτο να αιφνιδιάζει και να παίρνει κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φραγκουλάκη, στο 15’. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 21’, ο Κρητικός ισοφάρισε με κεφαλιά για τον Αήττητο. Στο 27’, ο Ηρόδοτος απείλησε με το Μελισσόπουλο, ωστόσο από εκεί και έπειτα, οι Σπαταναίοι πήραν τα ηνία του αγώνα. Αρχικά έγιναν επικίνδυνοι με το σκόρερ Κρητικό, στο 29’, ενώ ο ίδιος στο 33’ έχασε μεγάλη ευκαιρία, με τον Κασμερίδη να διώχνει. Απόκρουση που του στοίχησε, καθώς τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Στο 43’, έγινε και η ανατροπή με ωραίο σουτ του Καλογερή, στέλνοντας τον Αήττητο στα αποδυτήρια με προβάδισμα.
Καλύτερα μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Αήττητος, απειλώντας με Κατσικογιάννη και Μουστάκη, στο 47’ και στο 49’, αντίστοιχα. Ο Ηρόδοτος, στη συνέχεια, αύξησε την πίεσή του, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις και χωρίς να βρίσκει χώρους. Στο 69’, στην αντεπίθεση, ο Τσιλιγκίρης αστόχησε με πλασέ, χάνοντας την ευκαιρία να «τελειώσει» νωρίτερα το παιχνίδι. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να μην δίνουν δικαιώματα στους Κρητικούς, ενώ, μάλιστα, στο 81’, από λάθος του Αργκιλέσι, έφτασαν κοντά και σε τρίτο τέρμα, με τον Κρητικό.
ΣΚΟΡΕΡΣ: Κρητικός (21’), Καλογερής (43’)/ Φραγκουλάκης (15’) 
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Αήττητος Σπάτων (Π. Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Κολλαράς (94' Βιδάλης), Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Καλογερής, Νικλητσιώτης (85' Ηρακλής), Κατσικογιάννης (64' Σκαφιδας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (91' Μαραθιανός)
Ηρόδοτος (Μ. Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης (37' Κουράκης), Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (64' Καρατζάογλου), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (68' Καραγκιόζι), Μελισσόπουλος (54' Γαρεφαλλάκης), Ετόφ

Η βαθμολογία 
Αήττητος 7
Ηρόδοτος 4
Αστέρας 3
Εθνικός 2
Η επόμενη: Αστέρας -Ηρόδοτος
Εθνικός-Αήττητος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics