Breaking News
21 Ιουλίου 2018

Ο Μάνι Ματσάδο έκανε το ντεμπούτο του με τους Λος Άντζελες Ντότζερς και φόρεσε το Νο. 8 για να τιμήσει τον Κόμπι Μπράιαντ.


Η επίδραση του Κόμπι Μπράιαντ είναι τεράστια στο Λος Άντζελες. Επιπλέον, δεν κάνει διακρίσεις σε αθλήματα. Ο Μάνι Ματσάδο, ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους σταρ του MLB, της επαγγελματικής λίγκας του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ, μετακόμισε προ ημερών στο Λ.Α. για να παίξει στην ομάδα των Ντότζερς. Πέρα από φανέλα όμως, άλλαξε και αριθμό. Φόρεσε το Νο. 8 προς τιμήν του Κόμπι Μπράιαντ.

Ο Ματσάδο έκανε το ντεμπούτο του στο Λ.Α. την Παρασκευή (20/7) και παρότι δεν αποτέλεσε είδηση η αλλαγή αριθμού (το αγαπημένο του "13" είναι πιασμένο), η εξήγηση για την επιλογή του "8" αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς. "Επέλεξα το Νο. 8 επειδή συμβολίζει τα νέα ξεκινήματα και την λατρεία μου για τον Κόμπι Μπράιαντ", είπε ο νέος σταρ των Ντότζερς.

Για την ιστορία, το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα του Ματσάδο νίκησε τους Μπρούερς 6-4 στο ντεμπούτο του Ματσάδο στο Μίλερ Παρκ του Μιλγουόκι.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics