Breaking News
28 Ιανουαρίου 2019

Ένα πραγματικά δύσκολο γκολ επιτεύχτηκε στην Γ΄Εθνική και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της Καλαμάτας με τον ΑΟ Εικοσιμίας ο οποίος έληξε με 9-0 υπέρ των «μελανόλευκων».

 


Μία από τις πιο μεγάλες σε έκταση σκορ νίκες στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πέτυχε η Καλαμάτα, η οποία επικράτησε για την 16η αγωνιστική του 8ου ομίλου με το επιβλητικό 9-0 στο «Σταύρος Παπαδόπουλος» του ΑΟ Εικοσιμίας.


Μπορεί πρόσωπο του αγώνα να ήταν ο Αντώνης Γιόνδης, ο οποίος πέτυχε 6 τέρματα στο εν λόγω ματς, ωστόσο ο Χρήστος Μίνγκας ήταν αυτός που πέτυχε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, αλλά και δυσκολίας.

Ο μέσος της «Μάυρης Θύελλας» κατάφερε στο 12΄ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να κάνει το 1-0, ένα τέρμα το οποίο μόνο εύκολο δεν ήταν καθώς την στιγμή της εκτέλεσης στο πρώτο δοκάρι υπήρχαν δύο παίκτες της ομάδας της Κεφαλλονιάς, από τους οποίους πέρασε η μπάλα για να καταλήξει στα δίχτυα.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με όλα τα γκολ του αγώνα:
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics