Breaking News
25 Απριλίου 2019

Η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι στα 10 μέτρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Πεκίνο.



Για λίγο εκτός βάθρου σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση βρέθηκε η Άννα Κορακάκη. Η σπουδαία σκοπεύτρια κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αεροβόλο πιστόλι στα 10 μέτρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται στο Πεκίνο.

Ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη με τέσσερις αθλήτριες να παλεύουν μέχρι το τέλος ώστε να βρεθούν στο βάθρο.

Τελικά, η Άννα Κορακάκη ολοκλήρωσε τον αγώνα της με την τέταρτη θέση με 200.2 και έχασε την είσοδο της στην τριάδα των μεταλλίων για μόλις 0,2. Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στην Μίνγουνγκ Κιμ (Κορέα), δεύτερη ήταν η Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαράσκινα και τρίτη η Βερόνικα Μάγιορ από την Ουγγαρία.

Η παρουσία της Άννας Κορακάκη στη διοργάνωση δεν ολοκληρώθηκε, αφού μαζί με τον αδερφό της Διονύση θα αγωνιστούν στο μικτό.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics