Breaking News
15 Νοεμβρίου 2019

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Αλέξανδρο Σπηλιώτη που υπέστη ρήξη χιαστού και πλέον θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αλέξανρου Σπηλιώτη στο ματς Αλμυρός - Πόρος. Ο αμυντικός του Πόρου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί πόδι, όπως έδειξε η μαγνητική που υποβλήθηκε.

Πλέον θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ύστερα θα ακολουθήσει η μακρά περίοδος αποκατάστασης και επιστροφής στα γήπεδα.

Ο νεαρός αμυντικός είχε υποστεί τον πολύ άσχημο τραυματισμό και τον περασμένο Δεκέμβριο όντας παίκτης της Παλαιόχωρας, κάτι που τον είχε κρατήσει για πολλούς μήνες εκτός.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Πόρου:

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι σχετικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Αλέξανδρου Σπηλιώτη. Δυστυχώς ο αμυντικός της ομάδας μας στάθηκε τρομερά άτυχος καθώς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου με τον Αλμυρό υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί πόδι όπως έδειξε το αποτέλεσμα της μαγνητικής και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν! Μάλιστα η ατυχία του χτύπησε ξανά την πόρτα πολύ πρόσφατα καθώς το Δεκέμβριο του 2018 και ενώ ήταν παίκτης της Παλαιόχωρας είχε τραυματιστεί ξανά σοβαρά στο παιχνίδι με τον Αμπελακιακό. Συγκεκριμένα τότε είχε υποστεί ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και είχε μείνει και πάλι για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Η οικογένεια του Α.Ο. Πόρου βρίσκεται στο πλευρό του Αλέξανδρου Σπηλιώτη αλλά και του Άγγελου Καρβελά που στο 21ο λεπτό του αγώνα με τον Πανακρωτηριακό στα Καθιανά υπέστη ρήξη μηνίσκου και θ' απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. Οι δύο άτυχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν τις επόμενες ημέρες την πόρτα του χειρουργείου και ο Α.Ο. Πόρος τους εύχεται περαστικά και να επιστρέψουν ακόμη πιο δυνατοί ξανά στις επάλξεις.

prismasport.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics