Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2019

Στη μάχη της πρόκρισης της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγωνες του Τόκιο ρίχνονται οι Σ. Μπεκατώρου - Α. Μόνος και Ι. Πασχαλίδης - Μ. Παπαδοπούλου.



Στη μάχη του παγκοσμίου πρωταθλήματος της κλάσης Nacra 17 ρίχνονται από αύριο Τρίτη στο Ωκλαντ της Νέας Ζηλανδίας δύο ελληνικά σκάφη.

Το πρώτο αποτελείται από την Ολυμπιονίκη μας Σοφία Μπεκατώρου και τον 18χρονο Αιμιλιανό Μόνο και το δεύτερο από τον σπουδαίο Ιορδάνη Πασχαλίδη και την επίσης 18χρονη Μυρτώ Παπαδοπούλου.

Αποκλειστικός στόχος των 4 ιστιοπλόων μας είναι να πάρουν ένα από τα 5 εισιτήρια που εξασφαλίζουν τη συμμετοχή της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Έχουν ήδη προκριθεί οι Ιταλία, Αυστραλία, Αργεντινή, Δανία, Βραζιλία, Μ. Βρετανία, Αυστρία, Νέα Ζηλανδία, Ουρουγουάη και ΗΠΑ.

Συνολικά έχουν δηλώσει συμμετοχή 52 σκάφη από 23 χώρες και η αποστολή των Ελλήνων αθλητών θα είναι δύσκολη, όμως υπάρχει αισιοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Σε περίπτωση που τα δύο ελληνικά σκάφη δεν τα καταφέρουν, θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία στο παγκόσμιο κύπελλο της Γένοβας τον Απρίλιο του 2020.

Στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη θα αγωνιστούν συνολικά 20 σκάφη μαζί με την διοργανώτρια Ιαπωνία.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics