Breaking News
02 Ιουλίου 2020

Τέσσερις ολόκληρους μήνες ύστερα από την τελευταία διοργάνωση η ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση είναι σε θέση επανεκκίνησης για την αγωνιστική δράση!

Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που εφαρμόστηκαν και στη χώρα μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ανέστειλαν από τον Μάρτιο τους αγώνες, αλλά πλέον οι αθλητές γυρίζουν στα τραπέζια κι αυτή την ξεχωριστή στιγμή σηματοδοτεί από μεθαύριο η τελική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων. Προηγήθηκε από τον Μάιο η σταδιακή επιστροφή όλων στις προπονήσεις και παράλληλα έγινε από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ο κατάλληλος επανασχεδιασμός με την προσαρμογή στις νέες συνθήκες. Από την περίοδο 2019-2020 αποφασίστηκε να ολοκληρωθούν τρεις εκκρεμείς διοργανώσεις και η επανέναρξη γίνεται με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τα παιδιά έως 15 ετών, το οποίο θα φιλοξενηθεί χωρίς θεατές στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τις 3 έως τις 5 Ιουλίου. Στο διαμορφωμένο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνων η ομοσπονδία υλοποιεί το επόμενο βήμα και τηρεί όλους τους κανόνες για την αγωνιστική επαναφορά με βασικό γνώμονα την ασφάλεια και προστασία των εμπλεκομένων.

Η τελική φάση στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων αφορά στο ομαδικό και το απλό. Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν θα διεξαχθούν συναντήσεις διπλού ούτε στα ατομικά, ούτε στα ομαδικά. Η έναρξη γίνεται στις 08:30 την Παρασκευή με το ομαδικό παίδων. Σε όλη τη διάρκεια του ομαδικού θα χρησιμοποιηθούν μέχρι 4 αγωνιστικά τραπέζια ώστε να τηρηθούν τα αριθμητικά όρια με την ταυτόχρονη παρουσία ανθρώπων στην ίδια αίθουσα. Από το Σάββατο στο απλό θα χρησιμοποιηθούν το πολύ 8 τραπέζια.

Όλα έχουν σχέση με τις ειδικές συνθήκες για την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων και οι άνθρωποι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης μπορούν να θυμηθούν τα μέτρα προστασίας μέσα από το αγωνιστικό πρωτόκολλο του αθλήματος, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την ενότητα «Αθλητισμός και Covid19» (https://www.gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports).

Στον ομοσπονδιακό χώρο θα γίνει απολύμανση και αύριο και οι αθλητές από την Περιφέρεια, που θέλουν να κάνουν προπόνηση, παραμονή της έναρξης, θα μπορούν να επισκεφτούν την ευρύχωρη αίθουσα του Άρη Νικαίας, η οποία βρίσκεται κοντά στο ΣΕΦ.

Αύριο θα υπάρξει αναλυτικό δελτίο Τύπου με όλες τις πληροφορίες για τη διοργάνωση, αλλά στο μεταξύ να σημειώσουμε τις δηλώσεις συμμετοχής: Είναι 15 στο ομαδικό παίδων, από τις 16 ομάδες που είχαν προκριθεί, 9 αντίστοιχα στο ομαδικό κορασίδων (από τις 12). Στο απλό αγοριών πρόκειται ν’ αγωνιστούν 30 παιδιά (από τα 32, που είχαν αποκτήσει αυτό το δικαίωμα) και στο απλό κοριτσιών 23 (από 26). Στην ιστοσελίδα για τις αγωνιστικές δραστηριότητες της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν και τις σχετικές κληρώσεις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics