Breaking News
09 Ιουλίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη μάζωξη της γυναικείας ομάδας του Φαίακα, ενόψει της νέας σεζόν.

 

Την πρώτη του συγκέντρωση για τη νέα σαιζόν πραγματοποίησε το Γυναικείο τμήμα του Φαίακα, ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη αλλά και δύσκολη περσινή χρονιά, όσον αφορά την αγωνιστική δράση και όχι μόνο.

Οι αθλήτριες της ομάδας ήταν όλες παρούσες, και παρουσία του Προέδρου του συλλόγου και μελών του Δ.Σ. συζητήθηκαν διάφορα θέματα ενόψει της νέας χρονιάς και φυσικά ανανεώθηκε η διαβεβαίωση ότι το τμήμα θα εξακολουθήσει να στηρίζεται από το σύλλογο όπως πάντα κάθε χρόνο.

Σημαντικό θέμα συζήτησης ήταν φυσικά και αυτό για τη θέση του προπονητή της ομάδας το οποίο θα οριστικοποιηθεί εντός της εβδομάδας, οπότε θα ακολουθήσει και η αντίστοιχη ανακοίνωση.

corfusports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics