Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2021

Στέφανος Ντούσκος: Ξεκινάει η προετοιμασία για τη συμμετοχή του Έλληνα πρωταθλητή στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες
Μιχάλης Νιαβής


Tο νέο Ολυμπιακό κύκλο προετοιμασίας ανοίγει ενόψει των Ολυμπιακών στο Παρίσι ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, Στέφανος Ντούσκος, που μαζί με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Χρήστο Στεργιάκα θα περάσουν το κατώφλι του Σχοινιά όπου θα παραμείνουν από τις 19 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 6 Οκτωβρίου.

Προπονητικό κοινόβιο ενόψει ευρωπαϊκού
Παράλληλα, προπονητικό κοινόβιο για 16 αθλητές κι αθλήτριες ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων που θα διεξαχθεί στο Μόναχο τον ερχόμενο Οκτώβριο ξεκινάει στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά στις 19 Σεπτεμβρίου που θα διαρκέσει ως τις 6/10.

Έχουν κληθεί οι: Παναγιώτης Αδάμ (ΟΕΑΝΑΒ), Ανδρέας Αθανασιάδης Καούδης (ΕΝΟΑ), Ευαγγελία Βακοπούλου (ΝΟΜαυρ), Κων/νος Βελλίδης (ΝΟΜαυρ), Σπύρος Γεωργίου (ΝΟΙ), Ιάσωνας Εξάρχου (ΝΟΙ), Ανδρέας Καρέτσος (ΝΟΙ), Μαρίνα-Ελένη Λεβεντέλλη (ΝΟΚατ), Λεμονιά Μακρυγιάννη (ΝΟΚοζ), Χρήστος Μπουρνούτος (ΝΟΜαυρ), Στυλιανή Νάτσιουλα (ΝΟΚ), Γιώργος Παπαδόπουλος (ΟΕΑΝΑΒ), Παρθένα Παπατέρπου (ΝΟΘ), Ευστράτιος Τριανταφύλλου (ΝΑΣΠ ΑΙΟΛΟΣ), Ευαγγελία Φράγκου (ΝΟΓ), Ελένη Χαραλαμπίδου (ΝΟΘ).
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics