Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2016

Οι παίκτες της Εθνικής Ανδρών έδειξαν για ακόμη μία φορά τον κοινωνικό ρόλο που οφείλει να υπηρετεί το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, με μια αξιέπαινη πράξη.

Οι διεθνείς πρόσφεραν όλα τα χρήματα που αντιστοιχούν στη μισθοδοσία τους στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2016 για τα έξοδα θεραπείας του 20χρονου ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

«Πριν και πρώτα απ΄ όλα εύχομαι στον Λεωνίδα περαστικά, όπως επίσης καλή δύναμη τόσο στον ίδιο, όσο στους συγγενείς και στους οικείους του. Επ΄ ευκαιρία, εκ μέρους των συμπαικτών μου στην Εθνική καλώ όλους όσοι έχουν την ευχέρεια και τη διάθεση, να συνεισφέρουν στον αγώνα του νεαρού συναδέλφου μας. Εμείς, θα είμαστε δίπλα του ό,τι κι αν χρειαστεί», δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Βασίλης Τοροσίδης.

Τα στοιχεία για όσους επιθυμούν να συνδράμουν την προσπάθεια ενίσχυσης του νεαρού ποδοσφαιριστή είναι:

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ
345/557171-55
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ ΛΑΜΠΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΙΒΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
GR9101103450000034555717155
ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics