Breaking News
07 Μαρτίου 2017

 

Πολλά μέλη της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Euro 2004 έσμιξαν στις Βρυξέλλες μετά από πρόσκληση του Ζαγοράκη και ευχήθηκε στον Καραγκούνη για τα 40α του γενέθλια.

 

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, αυτή η παρέα θα έχει πάντα κάτι σπουδαίο να την ενώνει.

Αρκετά μέλη της ομάδας που έγραψε το έπος του Euro 2004 έσμιξαν στις Βρυξέλλες, μετά από πρόσκληση του ευρωβουλευτή-πλέον-Θοδωρή Ζαγοράκη σε μια συζήτηση/εκδήλωση για τα δικαιώματα του επαγγελματία αθλητή.


Η συνάθροιση συνέπεσε με τα 40α γενέθλια του Γιώργου Καραγκούνη και φυσικά η περίσταση δεν γινόταν να μην εορταστεί. Την εκλεκτή παρέα αποτελούσαν ο εορτάζων «τυπάρας», ο οικοδεσπότης αρχηγός, αλλά και οι Ντέμης Νικολαΐδης, Βασίλης Τσιάρτας, Αντώνης Νικοπολίδης, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Παντελής Καφές, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο Άγγελος Χαριστέας που ήρθε από το Άμστερνταμ όπου διαμένει μόνιμα, ο Κώστας Κωνσταντινίδης που κατέφθασε από τη Γερμανία, το δεξί χέρι του Ότο Ρεχάγκελ, Γιάννης Τοπαλίδης, αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΠ, Κώστας Πούλιος.

Αποστολή στις Βρυξέλλες, Σωτήρης Ταμπάκος

sport-fm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics