Breaking News
17 Οκτωβρίου 2017

Η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού μπάνμιντον είναι γεγονός.

Η Ελλάδα θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα μπάντμιντον το 2020, τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση που έχει γίνει στην Ελλάδα.

Στη Σαρδηνία πραγματοποιήθηκε το συνέδριο της Παγκόσμιας Σχολικής Ομοσπονδίας, με σκοπό, μεταξύ άλλων, να δοθεί η μεγάλη αυτή διοργάνωση. Εκτός από την Ελλάδα, τη διοργάνωση διεκδίκησε έως την τελευταία στιγμή η Ιταλία. Το ενδιαφέρον της γειτονικής χώρας ήταν ιδιαίτερα έντονο και, μάλιστα, είχαν παραστεί ο υπουργός Αθλητισμού και ο υπουργός Τουρισμού της Ιταλίας, προκειμένου να πείσουν την Παγκόσμια ομοσπονδία να δώσει τους αγώνες στην Ιταλία.

Ο φάκελος της Ελλάδας ήταν, όμως, πληρέστατος και μαζί με δύο – τρία στοιχεία «έγειραν την πλάστιγγα» προς τη χώρα μας. Αυτό που μέτρησε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία είναι αφενός ότι η Ελλάδα διοργανώνει άψογα τρεις-τέσσερις διεθνείς διοργανώσεις μπάντμιντον το χρόνο.

Αφετέρου, λήφθηκε υπόψιν πολύ σοβαρά ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Αρχαία Ολυμπία. Ένα ιστορικό μέρος, όπου οι μαθητές, εκτός από τη μεγάλη διοργάνωση, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πού ξεκίνησε ο αθλητισμός και να δουν ιστορικά μέρη που ενδεχομένως να μην είχαν την ευκαιρία να τα επισκεφτούν ποτέ.

Σε συνδυασμό με την εκτίμηση που έχει η ISF στη Βικτωρία Χατζήνα και στην Ελλάδα, καθώς και την επιμονή της προέδρου, έδωσαν στη χώρα μας αυτή τη μεγάλη διοργάνωση.

Οι αγώνες έχουν τεράστια σημασία για την Ελλάδα, καθώς θα επισκεφτούν τη χώρα μας περισσότεροι από 1.500 αθλητές, προπονητές και συνοδοί. Μάλιστα, για την Ελληνική Ομοσπονδία έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς θα έρθουν τόσα παιδιά στη χώρα μας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, χωρίς να επιβαρυνθεί καθόλου η ΓΓΑ, μιας και οι αγώνες είναι χρηματοδοτούμενοι.

Η πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας μπάντμιντον, Βικτωρία Χατζήνα, συγκινήθηκε στο άκουσμα των αποτελεσμάτων και στις πρώτες της δηλώσεις τόνισε πως: «Είναι μια ιστορική μέρα για το ελληνικό μπάντμιντον. Θα έρθει στη χώρα μας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, η οποία μόνο να προσφέρει έχει. Δεν θα ξοδέψουμε ούτε ένα ευρώ από τη ΓΓΑ και παράλληλα θα έρθουν 1500 άτομα στη χώρα μας. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι ποντάρουμε στον αθλοτουρισμό», ενώ πρόσθεσε πως:

«Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων, δάκρυσα. Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Καταφέραμε και πήραμε αυτήν τη διοργάνωση, την ώρα που η Ιταλία είχε φέρει δύο υπουργός για να αναλάβει το Σχολικό. Αυτές οι διοργανώσεις είναι τιμή για την Ελλάδα και ανυπομονούμε να έρθει το 2020. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τον αντιπρόεδρο της ISF, Στέλιο Δασκαλάκη, για τη βοήθειά του».
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics