Breaking News
08 Νοεμβρίου 2017

Οι ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας ενόψει του αγώνα των πλέι οφ για το Μουντιάλ της Ρωσίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία, στις 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», συζητήθηκαν σήμερα στη Γ.Α.Δ.Α., σε συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με εκπροσώπους της Ε.Π.Ο.


Δεδομένης της υψηλής επικινδυνότητας και των ιδιορρυθμιών του αγώνα, λόγω και της προηγούμενης αρνητικής εμπειρίας για την Ομοσπονδία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφασίστηκε –μεταξύ άλλων μέτρων- η πλήρης ταυτοποίηση των εισερχομένων φιλάθλων.
Με ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει τους φίλους της «γαλανόλευκης» ομάδας που θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον αγώνα, ότι κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου και προκειμένου να εισέλθουν σε αυτό θα πρέπει να επιδεικνύουν απαραιτήτως, μαζί με το εισιτήριο/πρόσκληση και την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους, ενώ προβλέπεται έλεγχος, εφόσον φέρουν μαζί τους, οποιουδήποτε είδους αποσκευή, σακίδιο, τσάντα ή άλλο αντικείμενο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics