Breaking News
24 Ιανουαρίου 2018

Δύσκολο έργο θα έχει η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου απέναντι στους αντιπάλους της στον όμιλο του NationsLeague, όπως υποστήριξε ο Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος σημείωσε πως στόχος της εθνικής ομάδας είναι η άνοδος στη δεύτερη κατηγορία και η εξασφάλιση, από νωρίς, της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2020.

 

Αναλυτικά η δήλωση του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίκαελ Σκίμπε, στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ:

«Κληρωθήκαμε σε ένα ανταγωνιστικό γκρουπ και θα έχουμε δύσκολο έργο. Συνολικά οι ομάδες του ομίλου μας είναι καλές αμυντικά και αυτό το γεγονός ίσως επιδράσει και δημιουργήσει κάποια επιπλέον ζητήματα. Ξέρουμε την Εσθονία από την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2018, η οποία μας έβαλε δύσκολα στον αγωνιστικό χώρο. Η Φινλανδία είναι μια οργανωμένη ομάδα με καλή άμυνα και η Ουγγαρία είχε εξαιρετική εικόνα στη διάρκεια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στόχος μας είναι ο προβιβασμός στην League B και φυσικά να κυνηγήσουμε από νωρίς την πρόκριση στο EURO 2020.

Η νέα διοργάνωση της UEFA αποτελεί μια ευκαιρία για όλες τις ομάδες να βελτιωθούν στο σύνολό τους και ταυτόχρονα να βελτιώσουν τους παίκτες τους».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics