Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2018

Σε διεθνή φιλικό αγώνα Νέων (U19) Ελλάδας - Ουκρανίας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο σήμερα το απόγευμα η εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 1-0 με γκολ που σημείωσε ο Αντρι Κουλάκοφ στο 77'.

 

Η Ελληνική ομάδα είχε καλή αγωνιστική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο και μερικές αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες ωστόσο έμεινε χωρίς γκολ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι Ουκρανοί, ανέβασαν την απόδοση τους και με το γκολ που σημείωσαν πήραν τη νίκη. H ελληνική ομάδα είχε και στο δεύτερο ημίχρονο εδαφική υπέροχή πλην όμως αυτή ήταν άκαρπη και δεν είχε τις ευκαιρίες για ένα έστω γκολ.

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σιαμπάνη, Λύρατζη, Παπάζογλου, Αντζουλά, Χατζηδίπμα, Δουβίκα, Καμπέτση, Γιούση, Μπούση, Αποστολάκη και Εμμανουηλίδη. Στην επανάληψη έκανε αρκετές αλλαγές ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Γκούμας.

Οι Ουκρανοί ξεκίνησαν με τους Αβραμένκο, Μπιελιάγιεφ, Μπόνταρ, Μπουλέτσα, Καστσιούκ, Κορνιένκο, Κουτσέρουκ, Χαχλόφ, Σοφρόνοφ, Σουπριάχα, και Σούκχαρ. Αλλαγές έγιναν και από την πλευρά των Ουκρανών.

Μεθαύριο Πέμπτη οι δυο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι στο ίδιο γήπεδο, την ίδια ώρα επίσης για φιλικό αγώνα προετοιμασίας.ς εθνικής Νέων (U19) από την αντίστοιχη της Ουκρανίας με 1-0

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics