Breaking News
20 Νοεμβρίου 2018

Μέρα Εθνικών ομάδων η Τρίτη στην επιτραπέζια αντισφαίριση με πλήθος από αγώνες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019 και στο πρόγραμμα βρίσκονται και δύο σημαντικά ματς για την Ελλάδα.

 

Στην αίθουσα STIGA του ΣΕΦ, η Εθνική ανδρών υποδέχεται στις 19:00 τη Ρωσία για το έκτο γκρουπ του επιπέδου 1 της διοργάνωσης. Θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην πέμπτη αγωνιστική και με εξασφαλισμένη την πρόκριση στα τελικά της Ναντ θέλει τη νίκη και την πρωτιά στον όμιλο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των γυναικών αντιμετωπίζει στο Τζίλιγχαμ την Αγγλία για την αντίστοιχη αγωνιστική στο τρίτο γκρουπ του επιπέδου B των προκριματικών. Απέναντι στην πρωτοπόρο, «κυνηγά» τη νίκη με σκοπό να εξασφαλίσει την πρώτη δυάδα στο γκρουπ, να περάσει στο στάδιο 2 των προκριματικών και να διεκδικήσει εκεί την πρόκριση στην τελική φάση της Γαλλίας. Το ματς αρχίζει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Βατσακλής, θα επιλέξει τριάδα ανάμεσα στους Παναγιώτη Γκιώνη, Γιάννη Σγουρόπουλο, Τάσο Ρηνιώτη και Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο.

Βαθμολογικά, ο αγώνας δεν έχει ενδιαφέρον, δεδομένου ότι και οι δύο εθνικές ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για την τελική φάση. Η Ελλάδα προηγείται στο έκτο γκρουπ με 5 βαθμούς. Η Ρωσία είναι δεύτερη με 4 κι ένα ματς λιγότερο.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics