Breaking News
21 Μαρτίου 2019

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες πρόκρισης των Ολυμπιακών κατηγοριών της ιστιοπλοΐας και η ΕΙΟ ανακοίνωσε τους ιστιοπλόους που απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες. Μεγάλο αγώνα της Eurosaf στα 420 θα φιλοξενήσει ο Ν.Ο.Ε.



Τους ιστιοπλόους που θα απαρτίζουν τις εθνικές ομάδες στις 6 Ολυμπιακές κατηγορίες ανακοίνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πρόκρισης. Σε αυτές συμμετέχουν όλοι οι σπουδαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι.

Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση για τη χώρα μας σε συγκεκριμένους τύπους σκαφών.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα έχει τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο στα RSX ανδρών, μία στα Laser Radial και το ένα δίδυμο στα 470 των γυναικών.

Αναλυτικά οι εθνικές ομάδες που συγκροτήθηκαν:

49er

Παναγιώτης Καμπουρίδης – Στυλιανός Νούτσος Ν.Ο.Ε./Ο.Σ.Φ.Π.

RSX (άνδρες)

Βύρωνας Κοκκαλάνης Ν.Α.Ο.Β.Β.

Αλέξανδρος Καλπογιαννάκης Ν.Ο.Β.

Λεωνίδας Τσορτανίδης Ν.Ο. Ανδρου

RSX (γυναίκες)

Αικατερίνη Δίβαρη Ν.Α.Ο.Β.Β.

470 (άνδρες)

Παναγιώτης Μάντης – Παύλος - Σεραφείμ Καγιαλής Ι.Ο.Π./Ν.Ο.Κ.Β.

Βασίλειος Παπουτσόγλου – Ιωάννης Ορφανός Ι.Ο.Π.

470 γυναίκες

Μαρία Μπόζη – Ραφαηλία Κλωναρίδου Ν.Ο.Θ.

ΦΙΝΝ

Ιωάννης Μιτάκης Ν.Ο.Ε.

Αντώνιος Μανωλάκης Ν.Ο.Ε.

ΛΕΙΖΕΡ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ

Δημήτριος Παπαδημητρίου Ν.Ο.Β

Αντώνιος Μπουγιούρης Ν.Ο.Π.Φ.

Πάτροκλος – Θεόδωρος Τσαραμύρσης Ι.Ο.Π.

Αναστάσιος Παναγιωτίδης Ν.Ο.Θ.

Λεωνίδας Αλυγιζάκης Ι.Ο.Π.

Αιμιλιανός Μόνος Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ.

Μάριος Καραδήμας Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ.

ΛΕΙΖΕΡ ΡΑΝΤΙΑΛ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βασιλεία Καραχάλιου Ι.Ο.Π.

Αθανασία Φακίδη Ν.Ο.Β.

Ναταλία Ταμβακίδου Ν.Ο.Θ.

Αμαλία Προβελεγγίου Ν.Ο. Δελφινάριο.

Ανδριάνα Χιλίου Ν.Α.Ο. Μάτι

Μεγάλο αγώνα της Eurosaf στα 420 θα φιλοξενήσει ο Ν.Ο.Ε.
Μια σπουδαία διεθνή ιστιοπλοϊκή διοργάνωση θα φιλοξενηθεί αυτές τις μέρες στην χώρα μας. Πρόκειται για έναν αγώνα της κατηγορίας 420 που θα διεξαχθεί το διάστημα 22-25 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΕ και υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Ο αγώνας είναι ο τρίτος από τους 5 συνολικά που θα γίνουν μέσα στο 2019 στα πλαίσια της προώθησης του σκάφους 420 στην Ευρώπη. Η σχετική καμπάνια ανήκει στην Eurosaf και την διεθνή κλάση 420 και αποφασίστηκε στο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που είχε διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2018 στην Κύπρο.Τότε η Ελλάδα είχε θέσει υποψηφιότητα για να διοργανώσει τον έναν από τους 5 αγώνες και η ανάθεση έγινε επειδή η κλάση είναι ανεπτυγμένη στη χώρα μας και με πολλές διακρίσεις στο εξωτερικό.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η διοίκηση της ΕΙΟ αποφάσισε σε αυτόν τον διεθνή αγώνα να διεξαχθεί ταυτόχρονα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα 420, έτσι ώστε ο ανταγωνισμός να είναι ακόμα μεγαλύτερος. Η συμμετοχή θα ξεπεράσει τα 40 ελληνικά και ξένα σκάφη.

Οι πρώτοι δύο αγώνες έγιναν σε Ιταλία και Πορτογαλία. Μετά την Ελλάδα σειρά παίρνει η Γαλλία και τον τελευταίο αγώνα θα διοργανώσει η Γερμανία. Μετά την ολοκλήρωση των 5 αγώνων θα προκύψει η συνολική βαθμολογία, σύμφωνα με την οποία τα πρώτα σκάφη σε αγόρια, κορίτσια θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων της Ισπανίας στα τέλη Ιουλίου.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics